Ringmedewerkers

Geen enkele show kan zonder ringmedewerkers, zo ook onze Brabantse Rashondenfestival, outdoor. Ieder jaar hebben wij ringmedewerkers nodig. Wij hopen dan ook dat u zich bij ons als ringmedewerker wilt aanmelden. Onze dank hiervoor is groot. Mocht u ons willen helpen vul dan onderstaand formulier in.

U kunt aangegeven waar u voorkeur naar uitgaat en wij trachten hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, echter is het helaas niet altijd mogelijk om iedereen bij de keurmeester/ras van zijn of haar voorkeur te plaatsen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Wij vergoeden € 0,35 per gereden kilometer met een maximum van € 80,- of de volledige kosten van het openbaar vervoer. Daarnaast ontvangt iedere ringmedewerker een dagvergoeding van € 12,50 per dag.

Vanwege de hoge kosten, organisatie en beschikbaarheid, faciliteren wij geen hotelaccomodatie voor onze ringmedewerkers. Wanneer u dit zelf wenst te regelen kunnen wij u hiervoor een vergoeding aanbieden van € 80,- per nacht tussen twee dagen waarop u ringwerk doet. Wanneer u een kamer deelt kunnen wij een aanvullende vergoeding aanbieden van € 15,- p.p.p.n..

Een vergoeding voor een hotelaccommodatie vindt pas dan plaats indien de gereden kilometers meer bedraagt dan 100 kilometer, googlemaps vanuit huisadres naar onze accommodatie, enkele rit.

Onlinedogshow  

Wij werken met het systeem van Onlinedogshows. Velen hebben daar inmiddels mee gewerkt en ervaring in opgedaan. Dit heeft als voordeel dat alle gegevens nagenoeg meteen verwerkt worden en zichtbaar is op de site van onlinedogshow. Een ringcommissaris is hierdoor overbodig. Per ring zijn wij opzoek naar een ringmeester en typist.

Heb je nog niet gewerkt met het systeem van onlinedogshow, bekijk dan onderstaand instructiefilmpje.

Richtlijnen voor ringmedewerkers 

Voor de richtlijnen van de ringmedewerkers verwijzen wij u naar de pagina van de raad van beheer.

https://www.houdenvanhonden.nl/globalassets/besloten-paginas-verenigingen/organisatie-exposities/richtlijnenvoorringmedewerkersversie2019.pdf

Wij danken u bij voorbaat voor uw aanmelding en medewerking!

Heeft u nog vragen stuur dan een mail naar info@brabantsrashondenfestival.nl

Naast de ringmedewerkers kunnen wij natuurlijk niet zonder keurmeesters. De keurmeesters staan zodra zij bekend en goedgekeurd zijn door de Raad van Beheer onder deze link.

Zonder exposanten geen show, zonder keurmeester geen show en zonder ringmedewerkers geen show. Een mooie geweldige wisselwerking tussen deze drie. Hoe mooi is dat.