Brabants Rashondenfestival CAC-show Outdoor

Op 8 januari 1924 is K.V. Waalwijk opgericht, hetgeen inhoudt dat de vereniging in 2024, 100 jaar bestaat. Hoe leuk is het dan om voor het eerst in al die jaren een 2-daagse Brabantse rashondenfestival CAC-show te organiseren en dit jaarlijks te herhalen. Wij als organisatoren verheugen ons hierop. In 2024 kunnen wij dat groots vieren vanwege het 100-jarig bestaan, dat alleen al is een feestje waard.

De naam van de show:

Brabants rashondenfestival CAC-show

Het Brabants rashondenfestival is in het leven geroepen sinds 1980. Een toepasselijke naam voor een hondententoonstelling in het mooie Brabant.

De CAC-show wordt georganiseerd op het Terrein van K.V. Waalwijk welke gesitueerd is aan de:

Kynologenvereniging Waalwijk en Omstreken
Baan 19
5171 NC Kaatsheuvel
Nederland

Daar dit een CAC-show betreft dient de aanvraag voor een vergunning te geschieden bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied.

Op onze outdoor clubmatch welke gehouden werd op zondag 9 juli 2023, is een gedelegeerde van de raad van beheer uitgenodigd. De gedelegeerde heeft het terrein en de directe omgeving bekeken, beoordeelt en goedgekeurd.

De toestemming vergunning van de Raad van Beheer voor het houden van deze hondenshow en de evenementenvergunning van de gemeente Loon op Zand is rond…… nog een aantal kleine puntjes worden op de i gezet. Zodra deze puntjes op de i staan wordt het Brabants rashondenfestival CAC-show gehouden in het weekend van 13 en 14 juli 2024, zijnde het tweede weekend van juli, met een maximaal aantal inschrijvingen van 560 te keuren honden per dag.

  • Op zaterdag 13 juli 2024 worden de navolgende rasgroepen gekeurd: 2, 3, 4, 7, 8 en 11
  • Op zondag 14 juli 2024 worden de navolgende rasgroepen gekeurd: 1, 5, 6, 9, 10 en 11

Houdt onze site in de gaten voor de up-dates.

Wij gaan werken met Onlinedogshow.